Publiko në mediat online shqiptare video ose artikuj
Paguaj vetëm kur audienca juaj shfaq interes

Shto trafik, Konverto, Rrit fitimet

Boost për reklamues

Plaforma Boost Discovery është forma më inovatore e reklamimit ku mesazhi juaj shfaqet si këshillë për audiencën

 • Krijo lidhje të forta

  Ndryshe nga reklamat e zakonshme ato "native" nuk duken si reklama, por si pjese e medias ku ato shfaqen.
  Kjo menyre terheq vizitoret qe pelqejne mesazhin e reklames tuaj dhe jane te interesuar te zbulojne me shume

 • Mbro çdo klikim

  Monitorojmë vazhdimisht cdo hapësirë ku shfaqet reklama juaj për t'ju siguruar që cdo veprim është bërë në mënyrë të vetëdijshme.

 • Arrij objektivat me kosto minimale

  E vetmja mundesi ku mund te reklamoni në të gjitha mediat online shqiptare nga një platformë e vetme, zgjidhni median, buxhetin e dëshiruar dhe paguani vetëm kur vizitori vjen në uebsajtin tuaj.

Bizneset dhe Markat që përdorin Boost Discovery

Boost për publikues

Portalet shqiptare më të klikuara zgjedhin Boost për të rritur të ardhurat

 • Rrit fitimet

  Reklamuesit tanë janë kompani shqiptare të cilat kanë interes për audiencen tuaj.
  Ofrojmë të ardhura shumë herë më të larta sesa platformat e huaja.

 • Merr maksimumin

  Mbi 70% e trafikut tuaj nuk vlerësohet. Ne ju mundësojmë të përdorni platformën tonë për monetizimin e trafikut shqiptar pa ndryshuar mënyrën se si e monetizoni atë të huaj.

 • Monetizo çdo hapësirë

  Formate të ndryshme reklamash të cilat përshtaten për cdo hapësirë që ju keni.
  Pasuroni faqen tuaj me artikuj dhe video nga reklamuesit më prestigjozë shqiptarë.

Top mediat ekskluzive në Boost

TARGETIMI & AUDIENCA

Gjeni Klientin Tuaj

Me ane të algoritmave të machine-learning Platforma Boost Discovery targeton audiencen e duhur dhe e optimizon ate sipas kerkesave te publikuesve dhe reklamuesve.