Tiranë

Pozicione të lira pune

Tako punonjësit tanë

Mariglen Kotroci

CTO

Marigleni punon me zhvillimin e platformave të Boost, ai është njohës shumë i mirë i teknologjive të Backend si: NoSQL database, machine-learning, që janë aq shumë të nevojshme për krijimin e software-ve bashkëkohore.

Erjon Profnasta

Marketing and Sales Director

Erjoni drejton departamentin e marketingut në Boost. Prej më shumë se 3 vjetësh ai punon çdo ditë në krijimin e strategjive të marketingut në kanalet dixhitale. Pasioni i tij për punën sjell gjithmonë rezultat në çdo fushatë që krijojmë dhe menaxhojmë për të gjithë partnerët tanë.

Gentian Guska

Senior Frontend Developer

Gentiani është një ndër punonjësit e parë që ka ndihmuar në ideimin dhe realizimin e themeleve të kompanisë. Ai është përgjegjës në kombinimin e artit vizual dhe atij të programimit duke i sjellë përdoruesve platforma të thjeshta në përdorim dhe bashkëkohore në dizajn.

Rritu në profesion në një familje

Boost kujdeset që çdo punonjës të jete pjesë e familjes boost, të jete i lirë për sugjerime dhe kërkesa. Në vazhdimësi punonjësit tanë janë angazhuar me aktivitete të përmuajshme, nga ditëlindje dhe festa të ndryshme deri në udhëtime turistike në zonat më të bukura të Shqipërisë

The Culture Committee-1 The Culture Committee-2

© 2022 Të drejtat e rezervuara Boost | Blv Barjam Curri, Pallati N.C.E
Politikat e Privatësisë | Politikat për Cookie | Kushtet e Përdorimit

tag tag tag