Boost për publikues

Fito maksimumin nga çdo shikim

Platforma Boost Revenue është zgjedhja ideale për publikuesit shqiptarë duke ofruar të ardhurat më të larta se çdo platformë e huaj

Boost Feed

Boost Feed sjell eksperiencën e navigimit të rrjeteve sociale me të cilën përdoruesit janë familjarizuar, direkt në uebsajtin tuaj. Të ardhurat dhe pëlqyeshmëria e uebsajtit tuaj do kenë një rritje të menjëhershme.

Monetizim hapsirash

Rrisni të ardhurat me artikuj dhe video që i përshtaten uebsajtit tuaj

Artikujt e sponsorizuar

Monetizo me artikujt e kompanive me prestigjoze në Shqipëri dhe më gjerë.

Video e sponsorizuar

Pasuroni dhe monitizoni uebsajtin tuaj me video tërheqëse në një format jo të bezdisshëm.

Largo në 5

Monetizim i video player-it

Integroni reklamat "pre-roll" dhe "overlay" në videot tuaja. Boost Revenue ju mundëson monetizimin e videove, i cili sjell të ardhura nga reklamat që shfaqen në videon tuaj. Ju ofrojmë të ardhurat më të larta për çdo shikim, duke shfaqur reklamat e kompanive më të mëdha shqiptare.

Audienca

Boost ju ndihmon të zgjeroni audiencën, ta konsolidoni atë dhe të rrisni kohën e vizitorëve në faqe

Ndërveprim

Boost Feed ju mundëson të shfaqni artikujt tuaj më interesant duke rritur shikimet dhe kohën e qëndrimit në faqe.

Optimizim

Shikoni statistika të detajuara për çdo vizitor të uebsajt-it tuaj dhe optimizoni të ardhurat

Shkëmbim audiencash

Merrni trafik të vlefshëm në uebsajtin tuaj nga media partnere ose palë të treta

Personalizim

Personalizoni sjellen e çdo vizitori duke e optimizuar atë.

Cilësi

Artikuj Cilësore. Video Cilësore.