Boost Për Reklamues

Reklamo me Boost për të rritur biznesin tënd

Boost Discovery mbulon të gjitha fazat e marketimit,
nga ndërgjegjësimi i konsumatorit te konsiderata per brandin
te konvertimi në klient
Ndërgjegjësim

Lër një përshtypje

Më e thjeshtë për të bërë brandin tuaj të njohur në të gjithë Shqipërinë.
Shpërndani mesazhin tuaj me video ose artikuj në hapësira shumë të dukshme në mediat më të klikuara

Create a Campaign Provo Platformën

Në Artikull

Pozicionet tona ekskluzive vendosin në fokus artikullin dhe videon tuaj në mediat online më të klikuara, duke tërhequr vëmendjen e përdoruesve kur ata janë të gatshëm të zbulojnë gjëra të reja

Largo në 5

Në Video

Forma më efeketive për fushatat "Brand Awareness" ku vëmendja e çdo vizitori është maksimale dhe cdo shikim zgjat të paktën 5 sekonda

Video në artikull

Shpërndani videon tuaj në një format të pa bezdisshëm, shumë të dukshëm dhe paguani vetëm kur ajo shikohet të paktën 30 sekonda ose klikohet (CPI)

Siguria e brandit tuaj

Kujdesemi dhe garantojmë ruajtjen e imazhit të biznesit tuaj duke përdorur shërbime të kompanive lider në botë që bëjnë verifikimin e shikimeve dhe klikimeve

Konsideratë

Nxit Interes

Zgjeroni audiencën, gjeneroni klientë potencialë dhe shpërndani lajme që promovojnë biznesin tuaj

Provo Platformën

Gjenerimi i klientëve potencialë

Zhvilloni lidhje afatgjata me vizitorët që e kanë pëlqyer mesazhin tuaj. Gjeneroni trafik cilësor duke shfaqur informacion të vlefshëm ose zbavitës dhe kovertojini në klientë potencialë

Rritja e besimit

Asgjë nuk është më e vlefshme se një rekomandim.
Shperndani lajmin që një media prestigjoze ka folur për ju dhe rrisni besimin e brandit tuaj

Konvertim

Arrij Rezultate

Rrisni konvertimet me opsionet e larmishme që ju ofron platforma jonë dhe nga optimizimi i performancës në të gjtha paisjet

Provo Platformën

Targetim

Fokusohuni në audiencën tuaj potenciale duke përzgjedhur opsionet e larmishme që platforma Boost Discovery ofron

Ritargetim

Rishfaqni reklamën tuaj në audiencën që ka treguar interes për brandin, produktin apo shërbimin tuaj duke e sjellë më afër shitjes.

Optimizim i vazhdueshëm

Algoritmat e platformës dhe sistemet tona të optimizimit automatik ju mundësojnë të rrisni të ardhurat tuaja (ROI) si dhe të ulni kostot (CPA).Bizneset dhe Markat që përdorin Boost Discovery