Android Developer

Ne po ndërtojmë një platforme të gjeneratës së fundit duke perdorur android per krijimin e aplikacioneve mobile. Kjo platforme është në gjëndje të suportojë mijera vizitorë në ditë. Ne po kërkojmë një developer të apasionuar, me eksperiencë dhe të drejtuar drejt rezultatit për t'iu bashkuar skuadrës tonë. Kanditati ynë ideal është një person i cili i ka filluar vetë, i cili ka aftësi të shkëlqyeshme komunikimi face-to-face dhe virtusalisht. Mjedisi ynë bashkëpunues mbeshetet tek inovacioni dhe aftesia per te zgjidhur probeme.

Aftesite e kerkuara:

 • Design, Develop & Prototype Android, native applications për telefonë dhe tablet për përdorim të brëndshëm dhe të jashtëm
 • Të marrë pjesë në të gjithë ciklin e jetës së aplikacionit: konceptim, dizenjim, ndërtim, vendosje, testim dhe nxjerje në google play.
 • Të jetë i update-uar për karakteristikat ekzistuese dhe të ardhshme qe do te implementohen ne aplikacion
 • Të shkruajë dhe të mirmbaje dokumentacionin e duhur pergjate zhvillimit te aplikacioneve

Aftesi te deshirueshme:

 • Eksperience e meparshme me teknologjite e krijimit te aplikacioneve ne google
 • Demostrim i puneve te meparshme te cilat suhet te gjenden ne google play or app store
 • Njohuri shume te mira ne te pakten nje gjuhe programimi si: Java ose Kotlin
 • Eksperience me API-te e librarive te treta
 • Te jete i familiarizuar me principet OOP
 • Aftesi shume te mira analitike, i gatshem per zgjidhjen e problemeve
 • Bashkëpunues efektive me pjesetarët teknikë dhe joteknikë të skuadrës
 • I vetëmotivuar me një vëmëndje të lartë ndaj detajeve
 • Aftësi të mira të shkruari dhe të foluri
 • I orientuar ndaj zgjidhjes së problemev