Graphic Designer

Kompania jonë është duke kërkuar punonjës kreativ në pozicionin “Graphic Design” dhe të talentuar duke arritur rezultate të larta. Kërkojmë që kandidatët të jenë pasionant në punën e tyre, kreativ si dhe të shpejtë e serioz në detyrat që do t’i jepen. Ai/Ajo do kenë mundësinë të rriten profesionalisht si dhe të përmirësohen në një kompani që menaxhon fushatat promocionale online të klientëve biznes të sektorëve të ndryshme shqipëtare dhe të huaja, si dhe të bashkëpunojë me një grup që është vazhdimisht i drejtuar drejtë inovacionit, kreativitetit dhe plotësimit të hallkave që mungojnë në tregun shqipëtar në sektorin tonë.

Përgjegjësitë:

  • Konceptimi dhe krijimi i brand-it të kompanisë.
  • Koncepton prezantimet vizuale të fushatave specifike të kompanisë.
  • Dizajn të faqeve ëeb, softëare-ve dhe materialeve të ndryshme për kanale sociale të kompani të ndryshme.
  • Realizim foto dhe video për kompaninë.
  • Përshtat dizajne të ndryshme në formate të caktuara.

Kërkesat:

  • Aftësi krijuese për të dhënë ide dhe zgjidhje inovatore për produktet që ofron kompania.
  • Aftësi të mira teknike dhe profesionale nga fusha e dizajnit.
  • Njohuri shumë të mira të Adobe (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign).
  • Njohuri të mira të Adome After Effect dhe Adobe Premiere Pro.