Home

Boost ju ka rekomanduar këtë përmbajtje bazuar në interesat tuaja ose vizitat në faqe të tjera. Kjo përmbajtje është paguar nga reklamuesi i reklamës së cilët ju keni klikuar. Si shumë shërbime të tjera të bazuara në web, BOOST mbledh të dhëna në mënyrë automatike për të ndërtuar profilin e një përdoruesi me anë të “cookies”, teknologjive të tjera. Ne përdorim profilet e përdoruesve për të ofruar shërbimet tona, për të përshtatur përmbajtjen dhe informacionin që rekomandojmë, dhe për të personalizuar eksperiencën e përdoruesve. BOOST mund të ofrojë përmbajtje në pajisje elektronike ose browser të ndryshëm, të lidhura me të njëjtin përdorues nga informacioni mblidhet, në një pajisje ose browser të vetëm.


Për politikat e privacisë, kliko këtu.

Marketierë, reklamoni në +500 media, me BOOST

Mund tju ndihmojmë duke ju sjellë trafik me vlerë të lartë, duke rekomanduar kontentin tuaj në faqet e publikuesve kryesorë shqiptarë.